Įdarui reikės:

4 vidutinių bulvių
2 v.š. tarkuoto kokoso
2 a.š. sezamo sėklų
2 a.š. cukranendrių cukraus
2 a.š. smulkinto imbiero
1 smulkinto čili pipiro arba 1 mažos paprikos
1 v.š. smulkintos šviežios kalendros arba pertažolių
2 a.š. Garam masala prieskonių mišinio (galima naudoti bet kokį turimą prieskonių mišinį)
1 a.š. druskos
2 v.š. šviežiai spaustų citrinų sulčių

Tešlai reikės:

200 g. baltų miltų
1/2 a.š. ciberžolės
1/3 a.š. maltų raudonųjų pipirų
2 a.š. tirpinto sviesto
vandens

Eiga:

Bulves išvirkite su lupenomis, tada nulupkite ir šakute sutrinkite su likusiais 9 produktais.
Dubenyje sumaišykite miltus su ciberžole, maltais raudonaisiais pipirais, tirpintu sviestu ir vandeniu. Gerai išminkykite. Tešla turi būti minkšta ir elastinga.
Stalo paviršių apibarstykite miltais ir ant jo iškočiokite maždaug 3 mm storio stačiakampį. Ant jo lygiu sluoksniu paskleiskite bulvių mišinį. Tada susukite vyniotinį. Aštriu peiliu supjaustykite 1 cm storio gabalėliais. Galima ritinėlius gruzdinti riebaluose arba kepti orkaitėje, kol gražiai paruduos. Skanaus!