Reikės:

2 mažų prinokusių bananų
150 g pilno grūdo kvietinių miltų
150 g a.r. kvietinių miltų (arba 100 g a.r. kvietinių miltų ir 50 g. žirnių ar nuto miltų)
1 a.š. ciberžolės
½ - 1 a.š. kuminų
1 a.š. druskos
1 v.š. ghi ar ištirpinto sviesto
2 a.š. neraf. cukranendrių cukraus
Aliejaus kepimui fritiūre

Eiga

Bananus nulupame ir sutriname kartu su cukrumi, druska, sviestu ir prieskoniais.
Visus miltus sumaišome sausai, o tada sudedame į bananų masę su prieskoniais.
Gerai išminkome iki vienalytės tešlos ir paliekame pastovėti 15 -20 min.
Tada kočiojame plonus paplotėlius 5 – 7 cm skermens ir verdame riebaluose kol gražiai parus.
Skanaus!