Reikės:

1 kg moliūgo

2 a.š. lydyto sviesto (ghi)

1 a.š. smulkiai pjaustyto ar tarkuoto imbiero

1 smulkiai pjaustyto čili pipiro (galima ir nedėti)

1 a.š. maltos kalendros

1 a.š. indiškų kmynų

1 a.š. rudųjų garstyčių sėklų

½ a.š. ciberžolės

300 ml grietinėlės (galima ir nedėti)

Žalios kalendros ar petražolių

Druskos pagal skonį

Eiga

Nulupti moliūgą ir supjaustyti stambiais gabalėliais (3 cm).

Didesniame prikaistuvyje pakaitinti lydytą sviestą, sudėti imbierą, čili ir prieskonius. Pakepinti kol suminkštės imbieras ir čili pipiras.

Į prikaistuvį sudėti pjaustytą moliūgą, supilti grietinėlę (jei naudojate), išmaišyti ir uždengus,ant vidutinės ugnies, troškinti 20-30 min., kol moliūgas suminkštės.

Pabaigoje sudedame žalumynus, pasūdome (galima druskos ir nenaudoti), išmaišome. Jeigu moliūgas dar kietas, patroškinkite dar keletą minučių.

Rekomenduojame valgyti su ryžiais. Skanaus!