Reikės:

450 g kopūstų
2 gvazdikėliai
2 kardamono ankštys
7,5 cm ilgio cinamono lazdelė
4 šaukštai ghi arba aliejaus
4 vidutinio dydžio skustos ir kubeliais supjaustytos bulvės
1 šaukštas šviežio tarkuoto imbiero
½ a.š. maltų raudonųjų pipirų
1 a.š. ciberžolės
4 vidutiniai prinokę pomidorai, supjaustyti į 8 skilteles
1 ½ a.š. druskos
½ a.š. cukraus
2/3 puod. (150 ml) vandens

Eiga

Kopūstą nuplaukite ir supjaustykite. Gvazdikėlius, kardamono ankštis ir cinamono lazdelę smulkiai sumalkite ir atidėkite.

Puode įkaitinkite 3 šaukštus ghi arba aliejaus, sudėkite kubeliais pjaustytas bulves ir kepkite, kol truputį apskrus (nuolat pamaišykite, kad neprisviltų). Išimkite bulves iš puodo ir atidėkite.

Į tą patį puodą įdėkite likusį šaukštą ghi arba aliejaus ir maišydami pakepinkite tarkuotą imbierą, maltus raudonuosius pipirus ir ciberžolę. Vėliau sudėkite pjaustytus kopūstus ir dar 3-4 min. kepkite, nuolatos maišydami, kad susimaišytų su prieskoniais ir neprisviltų. Sudėkite pomidorus, keptas bulves, druską, cukrų ir įpilkite vandens. Puodą uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol visos daržovės suminkštės. Prieš patiekdami, apibarstykite iš anksto paruoštais saldžiaisiais prieskoniais ir švelniai išmaišykite.