Reikės:

1 kg smulkiai sutarkuoto ar pjaustyto kopūsto

1 v.š. juodųjų garstyčių grūdelių

1/2 a.š. asafetidos

1/2 v.š. druskos (galima dėti ir daugiau)

2 v.š. rudojo cukranendrių cukraus

2 v.š. citrinos sulčių

1/2 a.š. ciberžolės

3 v.š. kaitinto sviesto (ghi)

4-5 v.š. aliejaus

Eiga:

Užkaistame prikaistuvyje ištirpinkite lydytą sviestą ir supilkite aliejų.

Pakepinkite garstyčių sėklas. Kai šios liausis spragėję, sudėkite asafetidą, sumažinkite liepsną iki minimumo ir sudėkite cukrų, druską, citrinos sultis ir ciberžolę.

Maišydami kepinkite, kol ištirps cukrus.

Paruoštą padažą supilkite ant kopūstų ir kruopščiai išmaišykite.

Skanaus! Bus dar skaniau, jei gaminsite su meile ;)