Reikės:

700 ml pieno
350 g cukraus
250 g manų kruopų
200 g sviesto
40 g jumbo razinų
40 g migdolų
2 a. š. smulkiai kapoto apelsino žievelės
1 apelsino sulčių

Eiga
Pradžioje nusiplauname migdolus ir razinas, išspaudžiame apelsino sultis ir sukapojame reikiamą kiekį apelsino žievelės ir viską atidedame į šalį.

Tuomet imame du didesnius puodus.

Pirmąjame užkaičiame pieną, kol jis užvirs, kitame puode ant silpnesnės nei vidutinė ugnies ištirpiname cukrų. Cukrų reikia maišyti nuolatos.

Kai cukrus išsilydis, sumažiname liepsną ir atsargiai po truputi supilame karštą pieną.

Labai atsargiai lėtai pasmulkiname cukraus kristalus ir paliekame virti, kad ištirptų.

Puodą, kuriame virė pienas, išplauname ir pastatę ant ugnies jame išlydome sviestą.

Tuomet sudedame manus ir nuolatos maišydami, ant vidutinės kaitros, pakepiname juos apie 15 min. (kruopos turi šviesiai paruduoti).

Į puodą, kuriame verda karamelinis pienas, sudedame produktus kuriuos buvome atsidėję į šalį ir viską lėtai supilame į manus.

Gerai išmaišome ir ant silpnos ugnies uždengę paverdame keletą minučių.

Prieš patiekiant keltą kartų išmaišome. Skanaus!