Reikės:

450 g šviežio panyro varškės
6 vidutinio dydžio pomidorų
3 v.š ghi arba aliejaus
2 a.š. kuminų
1 a.š. ciberžolės
2 a.š. druskos
½ a.š. maltų juodųjų pipirų
2/3 puod. (150 ml) grietinės
2 v.š. susmulkintų šviežių petražolių arba kalendrų

Eiga

Nuplaukite pomidorus ir supjaustykite į 8 skilteles.

Puode įkaitinkite ghi arba aliejų. Suberkite kuminus ir kai jie paskrus, sudėkite pomidorų skilteles.

Atsargiai jas vartykite, kol šviesiai paruduos.

Sudėkite panyrą. Paskaninkite ciberžole, druska, pipirais ir 2-3 min. kepkite atsargiai maišydami, kad nesuirtų panyro ir pomidorų gabalėliai.

Galiausiai sudėkite grietinę ir viską išmaišykite.

Patiekite karštą, papuoštą susmulkintomis petražolėmis arba kalendra. Skanaus!