Tešlai reikės:

1 kg miltų
200 g pilno grūdo kvietinių miltų
½ a.š. ciberžolės
⅓ a.š. sodos
0,5 l jogurto (arba kefyro, rūgpienio)
200 g aliejaus
3 v.š. cukraus
1 v.š. druskos

Eiga

Suberikite visus miltus į indą, sudėkite sodą, ciberžolę, cukrų, druską.

Išmaišykite, tada supilkite aliejų ir jogurtą.

Gerai išminkykite tešlą (jei per sausa, galima įpilti vandens).

Tešlą 30 min. įdedėkite į polietileno maišelį.

Kočiokite maždaug sprindžio dydžio apvalius paplotėlius, dėkite įdarus (troškintos daržovės, obuolienė ar varškė).

Kraštelius užlankstykite ir kepkite 220 °C orkaitėje maždaug 20 min.

Kas ragavo, visiems labai patiko. Skanaus!