Reikės:

300 g pilno grūdo kvietinių miltų
300 g a.r. kvietinių miltų
1 v.š. juodgrūdės
1 v.š. sezamo sėklų
1 – 1 ½ a.š. sodos
1 a.š. druskos
2 a.š. cukranendrių cukraus
Jogurto arba kefyro/rugpienio

Eiga

Abiejų rūšių miltus suberiame į indą, sudedame prieskonius, cukrų ir druską ir sausai išmaišome.
Sodą nugesiname stiklinėje jogurto ar kefyro ir supilame į miltus.
Maišome ir pilame jogurtą ar kefyrą, kol gausime gana tirštą tešlą, tačiau lengvai maišomą.
Kepimo formą patepame riebalais ir supilame tešlą, ant viršaus pabarstome sezamu.
Pašauname į įkaitusią orkaitę (180 C) ir kepame apie 45 min.
Svarbiausia gaminame su meile! Skanaus!